Stressede medarbejdere

0
1155

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Er dine medarbejdere stressede? Det kan være, at I har meget travlt på arbejdet eller har et hårdt arbejdsmiljø. Hvis du har problemer med mange sygemeldinger, så kan det være, at du skal lave noget om i din virksomhed. Her får du tip til, hvad du kan gøre for at mindske sygemeldinger grundet stress.

1 Ansæt en eller flere ekstra medarbejdere

Hvis I har alt for travlt til at de pågældende medarbejdere kan nå sit arbejde, så skal du ansætte en eller flere ekstra. Det kan være, at du synes, at du gerne vil spare pengene på en medarbejder. Hvis det resulterer i sygdom, så ender det med at gå udover din virksomhed og så vil det alligevel være billigere at ansætte en ekstra medarbejder fremfor at betale for medarbejdernes sygedage, hvor de ikke kan arbejde.

2 Bedre arbejdsmiljø

Har I en hård tone på jeres arbejdsplads? Det kan både være mellem dig som chef og medarbejderne samt medarbejderne imellem. Hvis det er dig som chef, der er skyld i den hårde tone, så kan du lave det om, ved at ændre på det helt selv. Det er sværere, hvis det er medarbejderne imellem, at der er en hård tone. Det kan kræve ret meget arbejde både fra dig som chef og med hjælp ude fra.

3 Hjælp dine medarbejdere

Hvis dine medarbejdere allerede er ramt af stress, så kan du hjælpe dem ved at give psykolog hjælp. Du kan overveje om virksomheden skal betale det hele eller måske blot en del af det. Du kan se det som en investering. En investering i at dine medarbejdere har det godt og derfor ikke er sygemeldt. Det kan med garanti godt betale sig på den lange bane. Du kan eventuelt betale for psykolog hjælp ved Psykolog Nord Aarhus lige her.