Tips til opstart af ny virksomhed

0
126

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Der er meget, der skal overvejes, inden du starter en virksomhed. Det kræver en masse hårdt arbejde at starte en ny virksomhed, men det er det hele værd, når du senere opnår dine mål. Derfor kan det være en god ide at undersøge, hvad du skal have styr på, inden du starter din virksomhed.

Fuldtids- eller hobbyprojekt

Du bør overveje om din virksomhed skal være et fuldtidsprojekt eller et hobbyprojekt. Hvis det kun skal være et hobbyprojekt, hvor du arbejder ved siden af, er du sikret en stabil indkomst fra det andet arbejde, men samtidig vil du have mindre tid til din nye virksomhed. Du kan eventuelt starte din virksomhed i en ferie, hvor du har nogle uger fri, så du kan fokusere på din virksomhed.

Teknisk set bliver din virksomhed anset som værende et hobbyprojekt, hvis den har en omsætning på under 50.000 kr. om året, hvilket betyder, at virksomheden ikke skal CVR-registreres. Hvis virksomheden derimod har en større omsætning, skal den CVR-registreres.

Få styr på opbevaringsplads

Når du sælger et fysisk produkt, skal du huske at overveje, hvor meget dine produkter fylder. Du har muligvis plads til dine produkter i dit eget hjem, men ellers skal du finde et opbevaringslager. Det kan også være, at du får brug for paller i forbindelse med opbevaring af dit produkt. Europaller er ofte brugt i virksomheder, og du kan finde salg af europaller her.

Udfyld en forretningsplan

En forretningsplan vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad du gerne vil opnå med din virksomhed, og hvordan dette skal gøres. Med en forretningsplan får du dine ideer ned på skrift, som du senere kan tage frem, når du skal lave beslutninger omkring din virksomhed. En forretningsplan er også god at have, hvis du gerne vil have samarbejdspartnere I forretningsplanen kan de nemlig se, hvad din virksomhed står for.