Vær ”up to date” på din arbejdsplads

0
1065

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Begrebet ”up to date” betyder, oversat til dansk, ajourført. Det handler om, at du har styr på de nyeste oplysninger, så du kan sikre aktualitet og overensstemmelse med den seneste udvikling i samfundet – både lokalt og globalt. Det kan være en hjælpende hånd på arbejdspladsen at være ”up to date” med nyhederne og begivenhederne rundt omkring i verden og derhjemme. Både som chef og som ansat på forskellige planer, vil det være en god idé i det mindste at kende til nyhederne, så du har noget at snakke med dine medansatte om. Men det er også forskelligt fra person til person og fra arbejdsplads til arbejdsplads.

Sådan kan du være ”up to date” og ajourført

Måden, hvorpå du kan holde dig up to date, er, at du finder et godt nyhedsmedie, hvor du føler, at du får den mængde nyheder, du kan klare og gerne vil have. Nogle nyheder bliver sagt i radioen eller i fjernsynet, så du behøver ikke nødvendigvis at læse dig frem til alle de nyheder, du gerne vil høre. Når du holder dig up to date med nyheder, er det vigtigt, at du husker, at du ikke skal læse, høre eller se flere nyheder, end dem du kan klare.

Mentalitet og psyke – pas på dig selv

Det er vigtigt, at du ikke overbelaster dig selv med nyheder, da det kan gøre dig både stresset og depressiv. Nogle mennesker kan holde til store mængder af nyheder, mens andre ikke kan holde til så mange. Det er vidt forskelligt, og blot vigtigt at du passer på dig selv. Selvom nyhederne kan være en vigtig del af at holde sig up to date på arbejdspladsen, er det også vigtigt, at du passer på dig selv, så det ikke ender med, at du i forsøget på at vide meget, ender med at køre dig selv træt.