Vi kan finde en løsning på ethvert projekt, der involverer pullerter

0
539
pullerter

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Pullerter kan bruges i flere forskellige byggeprojekter. Der findes flere forskellige grunde til at bruge en pullert, og de kan have forskellige funktioner. Her kan du læse mere om, hvornår du kan bruge en pullert i dine byggeprojekter.

Hvad er en pullert?

En pullert er en stolpe, som er lavet af stål, jern eller plastik. Den står typisk alene eller med en jævn afstand til andre pullerter. Du kan finde pullerter flere forskellige steder. De findes alle steder fra varehuse til i trafikken.

Der findes ikke kun én type af pullerter, så du skal også tit overveje, hvilken pullert, som egner sig bedst til dit projekt. Du har mulighed for at finde automatiske pullerter, som kan trække sig ned i jorden, når der skal være mulighed for at være passage for større maskiner og køretøjer. Hvis du gerne vil have at en passage er permanent lukket for køretøjer, kan du vælge en stillestående pullert, som ikke kan bevæge sig.

Derudover findes der også pullerter, som kan vippes, hvilket også giver mulighed for passage, eller aftagelige pullerter, som gør det muligt at fjerne dem nemt, når man skal forbi. Du kan også finde fleksible pullerter, som kan overleve at blive ramt, da de selv finder tilbage til deres oprindelige position.

Hvorfor bruge en pullert?

En pullert kan være nyttig i mange forskellige situationer. Generelt bruges pullerter til områdesikring, hvor de gør, at gågængere kan komme forbi, men ikke større køretøjer. Det kan blandt andet være smart, når en gågade starter og en vej slutter. Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne åbne passagen, når der er brug for det, skal du gå efter en aftagelig eller automatisk pullert. For at øge sikkerheden, kommer pullerterne med effektive låsesystemer, så det ikke er alle, som kan åbne en bestemt passage.