Vigtige elementer ved en brugbar og effektiv hjemmeside

0
792

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

En hjemmeside er et afgørende element i din markedsføringsplan for din virksomhed. Med en effektiv hjemmeside kan du blive synlig for nye kunder samtidig med, at eksisterende kunder vil have lyst til at komme tilbage til din hjemmeside.

Kontaktoplysninger

Der bør altid være kontaktoplysninger på din hjemmeside. Der er ikke noget, der er mere frustrerende, end at sidde som kunde, der gerne vil i kontakt med dig for at stille et spørgsmål eller lignende, men ikke kan finde ud af, hvor de kan sende deres spørgsmål hen.

Korrekte oversættelser

Hvis du har en hjemmeside på et andet sprog end dansk, er det vigtigt, at dine oversættelser er korrekte. Med korrekte oversættelser skaber du et godt indtryk, hvilket kan være med til, at dine kunder får tillid til dig. Hvis du har brug for hjælp til dine oversættelser, kan du kontakte et oversættelsesbureau.

SEO-optimeret sider

SEO, der står for Search Engine Optimization, er en måde, hvorpå du kan komme højere op blandt Googles søgeresultater. SEO-optimering er en vedvarende proces, som du hele tiden skal arbejde på, men det er også arbejdet værd. Dog skal du være opmærksom på, at med SEO får du ikke øjeblikkelige resultater, men det er i stedet en langsigtet form for markedsføring. SEO-optimering består af flere dele såsom søgeordsanalyser, linkanalyser, konkurrentanalyser, linkbuilding, hastighedsoptimering og SEO-tekster.

Overskueligt design

En hjemmeside skal altid være så overskuelig som mulig. Der findes mange guides på nettet omkring, hvordan du kan bygge din hjemmeside op, men det vigtigste er, at dit budskab skinner igennem. Dine kunder er ekstremt hurtige til at bedømme din hjemmeside, så sørg for at din hjemmeside er let at finde rundt på, og at den appellerer til din målgruppe. Husk at især det første billede på din hjemmeside spiller en stor rolle for førstehåndsindstrykket. Vælg derfor et billede, der kommunikerer dit budskab bedst muligt.