Optimer din online arbejdsverden for forretningsmæssig fremgang

0
289

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Er din virksomhed også klar til at tage jeres møder, det ekstra skridt, så overvej at live streaming af jeres næste møde. Det kan gøre det lettere at samle medarbejdere, der måske er spredt over flere lande eller bare rundt om i Danmark og det kan samtidig være lettere at dokumentere, hvad der er sket på mødet.

Optag jeres møde som dokumentation

I kan vælge at optage hele mødet og så bagefter få det redigeret til små videoer, hvor vigtige pointer eller andet bliver nævnt, hvilket kan gøre det let for deltagere at referer til den enkelte video eller for medarbejdere, som måske ikke har haft mulighed for at deltage, hurtigt at finde ud af, hvad der er sket.

Når mødet er digitalt, kan I selv vælge, hvordan det skal sættes op. Men det kræver stadigvæk forberedelse i form af dagsorden og forberedelse af deltagerne i god virtuel mødekultur. Hvornår kan man som deltager f.eks. stille spørgsmål, er det under mødet eller skal det vente til bagefter. Eller vil I lægge pauser ind undervejs til spørgsmål?

Find jeres online mødekultur

Der er mange platforme til videomøder og I kan evt. starte med en af disse gratis platforme, men hvis det er et større møde kan det måske betale sig at hyre ekstern hjælp, som kan sørge for at jeres møde bliver sat godt op og at teknikken virker. Eksterne eksperter kan også fungere som sparringspartnere i forhold til, hvordan I kan få en god mødekultur online og hvordan flowet i onlinemøder fungere bedst. Det er ikke sikkert at I en til en kan kopiere den vanlige måde at gøre det på. Vær klar til at eksperimentere med, hvad der virker I jeres virksomhed, ligesom der er mange forskellige måder at holde fysiske møder på, kan det samme gælde for onlinemøder.